Mini radionica

konstelacije plakat 2.8.2019-1

Poštovani,
pozivam Vas na ljetnu radionicu sistemskih konstelacija!
Dok sve oko nas sazrijeva i plodovi polako dolaze svojoj punoći vjerujem da se i u nama kristaliziraju jasna

pitanja koja mogu biti iz raznih područja:

-obiteljski odnosi
-partnerstvo
-bolesti i simptomi
-životna pitanja i odluke
-zastoji
-pitanja nekretnina,

a koja su nam ponekad nejasna i nemamo odgovore na njih.

Ova radionica otvorena je za osobna i poslovna pitanja. Konstelacije nam omogućuju da nevidljivo postane vidljivo, da se otvorimo spoznajama i uvidima što se to uistinu krije i nalazi iza naših pitanja. Vrlo često kada uzmemo naše pitanje, simptom, bolest ili ono što nam je aktualno u našem životu, odjednom postane prilika da se čitav naš život transformira i ostanemo zadivljeni kako nam to omogućuje da počnemo živjeti na sasvim nov način. Zato se vrlo često kaže – nakon konstelacija život više nikada nije isti.

Konstelacije su fenomenološka metoda koju je otkrio terapeut i filozof Bert Hellinger, te danas pronalaze svoju ulogu u brojnim područjima života. Ove godine Brazil je uveo ovu metodu u sustav javnoga zdravstva zbog velikog utjecaja ovoga rada na shvaćanje bolesti i na sam proces izlječenja. Poslovni svijet sve više koristi ovaj pristup kako bi poslovni sustavi što bolje funkcionirali i ostvarili svoje ciljeve. Široki spektar mogućnosti se otvara ispred nas i naših pitanja, a znanost sve više potvrđuje i dokazuje kako se traume, iskustva i sjećanja prenose s koljena na koljeno. Ako se 95% našega života odigrava po scenariju koji smo naučili u prvih sedam godina našega života, ako je taj scenarij nešto što se nasljeđuje generacijski i ono određuje sve aspekte našega života (zdravlje, novac,posao,odnosi,partnerstvo…), konstelacije nam omogućavaju da ugledamo tih 95%! Nakon toga više nismo isti, naš život i pogled postaju drugačiji i imamo nove mogućnosti i izbore.

Oni koji su doživjeli konstelacije svjesnu su koliko je ovo duboka tehnika, a svi oni koji se prvi puta susreću s time, sada imaju priliku da iskuse i dožive, ta nauče neke informacije o osnovnim zakonitostima života. Ponekad samo sudjelovanje ili gledanje konstelacije može imati utjecaj na nas – jer svi imamo univerzalne teme. Mini radionica prava je prilika da iskoristimo ovo ljetno vrijeme koje nas poziva da se malo povučemo, da neke stvari u našem Životu otvorimo, potaknemo ili završimo.

Radujem se našem susretu,
Antonio