Prvi dan jeseni – mini radionica

konstelacije plakat jesen labin

“Ako ne znate kako, promatrajte pojave u prirodi,

ona će vam dati jasne odgovore i inspiraciju”

                                        Nikola Tesla

Pozivam vas na mini radionicu sistemskih konstelacija
koja će se održati na prvi dan jeseni 23.9.2019. s početkom u 16,30 sati.
Jesen je specifično doba godine, to je vrijeme kada priroda počinje skidati svoje ruho i sprema se za duboku transformaciju. Ovo vrijeme prilika je i poziv da pogledamo duboko u sebe, da zavirimo u naš „ormar“ i da vidimo koje stvari smo prerasli i sada smo spremni da ih otpustimo. Ova radionica bit će posebna po tome što ćemo učiniti i meditaciju te mali „ritual“ otpuštanja kako bi se uskladili s ovim pokretom Života kojega vidimo oko nas.

Prvi dan jeseni karakterističan je po tome što je to trenutak kada dan i noć jednako traju. Dan kao simbol svijesti i noć kao reprezentacija podsvijesti omogućuju nam da se otvorimo sferama koje su nesvjesne i da ih dovedemo na sunce dana. Kada jednom osvijetlimo ono što se nalazi ispod tepiha više nismo prepušteni silama podsvijesti već imamo mogućnost da postanemo svjesni kreatori našega života.

Sistemske konstelacije metoda su koja se koristi u osobnim, poslovnim i duhovnim pitanjima. Daju nam odgovor i ukazuju nam zbog čega se određeni simptom ili problematika događa u našem životu. Često naša pitanja obiteljskih odnosa, nekretnina, posla, bolesti i simptoma imaju duboki korijen, te predstavljaju samo površinu prave stvari. Koristeći ovu metodu sudionici imaju priliku da vide s čime nje njihovo pitanje povezano i da dožive duboku transformaciju. Nakon konstelacija obično život više nije isti jer imamo sasvim novi pogled na sebe, svoju obitelj ili sistem,te pitanje s kojim smo došli!

Broj sudionika je ograničen,
potrebno je prijaviti se na 0955422411 ili amerselli@gmail.com

Radujem se našem susretu,
Antonio