Prvi dan jeseni – mini radionica

konstelacije plakat jesen labin

“Ako ne znate kako, promatrajte pojave u prirodi,

ona će vam dati jasne odgovore i inspiraciju”

                                        Nikola Tesla

Pozivam vas na mini radionicu sistemskih konstelacija
koja će se održati na prvi dan jeseni 23.9.2019. s početkom u 16,30 sati.
Jesen je specifično doba godine, to je vrijeme kada priroda počinje skidati svoje ruho i sprema se za duboku transformaciju. Ovo vrijeme prilika je i poziv da pogledamo duboko u sebe, da zavirimo u naš „ormar“ i da vidimo koje stvari smo prerasli i sada smo spremni da ih otpustimo. Ova radionica bit će posebna po tome što ćemo učiniti i meditaciju te mali „ritual“ otpuštanja kako bi se uskladili s ovim pokretom Života kojega vidimo oko nas.

Prvi dan jeseni karakterističan je po tome što je to trenutak kada dan i noć jednako traju. Dan kao simbol svijesti i noć kao reprezentacija podsvijesti omogućuju nam da se otvorimo sferama koje su nesvjesne i da ih dovedemo na sunce dana. Kada jednom osvijetlimo ono što se nalazi ispod tepiha više nismo prepušteni silama podsvijesti već imamo mogućnost da postanemo svjesni kreatori našega života.

Sistemske konstelacije metoda su koja se koristi u osobnim, poslovnim i duhovnim pitanjima. Daju nam odgovor i ukazuju nam zbog čega se određeni simptom ili problematika događa u našem životu. Često naša pitanja obiteljskih odnosa, nekretnina, posla, bolesti i simptoma imaju duboki korijen, te predstavljaju samo površinu prave stvari. Koristeći ovu metodu sudionici imaju priliku da vide s čime nje njihovo pitanje povezano i da dožive duboku transformaciju. Nakon konstelacija obično život više nije isti jer imamo sasvim novi pogled na sebe, svoju obitelj ili sistem,te pitanje s kojim smo došli!

Broj sudionika je ograničen,
potrebno je prijaviti se na 0955422411 ili amerselli@gmail.com

Radujem se našem susretu,
Antonio

Mini radionica

konstelacije plakat 2.8.2019-1

Poštovani,
pozivam Vas na ljetnu radionicu sistemskih konstelacija!
Dok sve oko nas sazrijeva i plodovi polako dolaze svojoj punoći vjerujem da se i u nama kristaliziraju jasna

pitanja koja mogu biti iz raznih područja:

-obiteljski odnosi
-partnerstvo
-bolesti i simptomi
-životna pitanja i odluke
-zastoji
-pitanja nekretnina,

a koja su nam ponekad nejasna i nemamo odgovore na njih.

Ova radionica otvorena je za osobna i poslovna pitanja. Konstelacije nam omogućuju da nevidljivo postane vidljivo, da se otvorimo spoznajama i uvidima što se to uistinu krije i nalazi iza naših pitanja. Vrlo često kada uzmemo naše pitanje, simptom, bolest ili ono što nam je aktualno u našem životu, odjednom postane prilika da se čitav naš život transformira i ostanemo zadivljeni kako nam to omogućuje da počnemo živjeti na sasvim nov način. Zato se vrlo često kaže – nakon konstelacija život više nikada nije isti.

Konstelacije su fenomenološka metoda koju je otkrio terapeut i filozof Bert Hellinger, te danas pronalaze svoju ulogu u brojnim područjima života. Ove godine Brazil je uveo ovu metodu u sustav javnoga zdravstva zbog velikog utjecaja ovoga rada na shvaćanje bolesti i na sam proces izlječenja. Poslovni svijet sve više koristi ovaj pristup kako bi poslovni sustavi što bolje funkcionirali i ostvarili svoje ciljeve. Široki spektar mogućnosti se otvara ispred nas i naših pitanja, a znanost sve više potvrđuje i dokazuje kako se traume, iskustva i sjećanja prenose s koljena na koljeno. Ako se 95% našega života odigrava po scenariju koji smo naučili u prvih sedam godina našega života, ako je taj scenarij nešto što se nasljeđuje generacijski i ono određuje sve aspekte našega života (zdravlje, novac,posao,odnosi,partnerstvo…), konstelacije nam omogućavaju da ugledamo tih 95%! Nakon toga više nismo isti, naš život i pogled postaju drugačiji i imamo nove mogućnosti i izbore.

Oni koji su doživjeli konstelacije svjesnu su koliko je ovo duboka tehnika, a svi oni koji se prvi puta susreću s time, sada imaju priliku da iskuse i dožive, ta nauče neke informacije o osnovnim zakonitostima života. Ponekad samo sudjelovanje ili gledanje konstelacije može imati utjecaj na nas – jer svi imamo univerzalne teme. Mini radionica prava je prilika da iskoristimo ovo ljetno vrijeme koje nas poziva da se malo povučemo, da neke stvari u našem Životu otvorimo, potaknemo ili završimo.

Radujem se našem susretu,
Antonio