LIFE COACHING – SAVJETOVANJE

CREATE-m

                                 

Dokle god ne osvijestimo nesvjesno, ono će upravljati našim životom i mi ćemo to nazivati sudbinom.

Moje temeljno životno vjerovanje je da čovjek na ovozemaljsko putovanje dolazi kako bi učio u školi Života. Na početku ovoga puta dani su nam svi alati kako bi mogli učiti, rasti i razvijati se. Tijekom života ponekad dođemo do trenutka kada jednostavno ne znamo kako dalje, zaboravimo koristiti naše alate i zaustavimo se. Međutim, Život je uvijek najbolji i najveći učitelj. U tim trenucima naša podsvijest početi će nam slati poruke kako je vrijeme za buđenje. Počet ćemo sanjati intenzivne snove, kreirati ćemo razne situacije u svakodnevnom životu i odnosima, a mogu nam se pojaviti i razna oboljenja. Sve su to poruke naše duše i prilika za rast i razvoj. U tim trenucima potrebno nam je „zrcalo“ kako bi ugledali tko mi to uistinu jesmo i gdje se nalazimo. Kada postanemo svjesni što se događa, kako se ponašamo, razmišljamo i osjećamo imamo mogućnost pa promijenimo sebe, a samim time i svijet oko nas. Tada postajemo svjesni kako smo sami odgovorni za svoj život i kako ga živimo.

Savjetovanje je kreativan proces u kojem se ponovno vraćamo na pozornicu Života kako bi nastavili stvarati život kakav želimo. Koristimo razgovor, crtanje, rad na snovima, emocijama, bolestima, tjelesnim simptomima, vođene fantazije, meditacije, rad s kartama i ostale kreativne metode kako bi došli ponovno u kontakt sa svojim bićem i pronašli u sebi snagu koja nam je potrebna.

Savjetovanje je namijenjeno svima onima koji žele rasti cijelog života, svakoj osobi kojoj je potrebna pomoć da riješi određeni problem, bolest ili se u nekom pogledu osjeća nezadovoljno. To je mjesto u kojem ćete biti podržani u osobnom rastu, u suočavanju s vlastitim problemima i gdje možete pronaći adekvatne odgovore i načine njihova rješavanja.

Ako smatrate da Vam je potreban razgovor slobodno se obratite s povjerenjem, jer možda je sada trenutak da Vaš počnete stvarati život kakav želite!

„Ja nisam ono što mi se dogodilo, ja sam ono što biram da postanem!“